31 Mac 2011

:: betul ke jackie chan da passed away ? ::

hot. hot. hot.

ape yang hot tu? minggu ni kecoh pasal actor stunt feveret seluruh dunia. sape lagi kalau bukan mr Jackie Chan (JC). ape yang kecoh nya? haish korang nih. dalam pesbuk tu da kecoh kot. pasal kononnya JC da meninggal. tambah plak kat twitter tuh ada ucapan dari mr Will Smith ngan presiden AS. sape lagi kalo bukan incik mr Barrack Obama (BO). ingat lagi tak muke stuntman hebat nih.


korang da bace hot news pasal beliau passed away? lom lagi? meh klik sini oke !

tapi sedara-mara beliau da menafikan khabar angin nih. yang mana JC masih hidup lagi. dan tengah sibuk ngan shooting beliau yang tak penah abes tuh. hee. haish korang ni. tak baik sebar fitnah macam tu tau. kalau orang lain buat macam tu kat korang camne. parah kan hati tuh. huhu. dunia oh dunia ! aku link kan skali news tentang pakcik JC yang masih lagi bernafas dan bernyawa di dunia ini. ngeh ngeh. HOT.

coret - moret : sentiasa doakan kesihatan dan kesejahteraan my LoVe. muah. 

Tiada ulasan: