7 November 2009

mamat x paham bahasa!!!

ttg mamat x paham bahasa nih...bile die dok msg or call aku..aku mmg x layan...tp satu mlm tu tgh aku lepak2 kt umah nenek aku, tibe2 ada org call...tgok nama die..kalau x angkt kang ape plak kata org2 kt umah tu..aku angkt je la walaupun ati berat...biasela kalo da nama x paham bahasa..sibuk nk tau ape mslh aku..suke ati aku la nk ckp ke x..aku layan x layan je la...yg penting bahasa aku mmg kasar nk mampus..lantak la ape parent aku nk ckp...aku da malas nk layan mmt biol nih...die ckp ngan aku ada budak gitau die yg aku cari...hello..sori sket...xde makna aku nk cari ko..ok?? aku cume tnye budak tu kenal ko x..jgn nak perasan la..hish..menyampah...pastu die msg aku la kan tnye mcm2..aku reply ar kate xde masa nk layan mane2 laki dah..ntah ar..rase bosan plak...

yg buat aku bengang tahap cipan tuh...die mengamuk bila aku kata aku da kurang cayakan lelaki...itu hak aku la..apehal lak die nk marah2...nk masuk hal ayah..abg n adik aku plak..siap ckp aku angkuh n bodoh..ok fine...kalo aku angkuh n bodoh pun ape kene mengena ngan hidup ko!!!!! pedulik ar..kalo ko x suke bley jalan la...aku pun x harap pape pun dari ko..sakit btol ati aku..x penah org ckp aku mcm tuh...yg mmt ni kenal pon x smpi bape jam da pndai nk sound2 aku..pehal bro..da lame hidup??? dua hari lepas tu die bley msg aku kata nk ajak kuar...ko buang tebiat ke ape..ko da ckp aku bukan2 ada ati nk ajak kuar..sorila beb...aku x layan la...konon hormat aku...huh...ckp x serupa bikin... :p

next week nya plak, die call aku lg..tnye kt mane..aku kata la nk balik umah..aku tgh penat gile time tu...yg mmt ni plak kata nk jmpe aku...x menyempat2 ke hari lain..aku da mula rimas...kalo lmbt sket mmg aku blah terus...smpai2 nk tenung muka aku...aku buat je la muka menyampah...pedulik ar nk terasa ke ape kan...ada aku kisah?? pastu nk merajuk ngan aku..aku senang je...kalo cmtu ape tunggu lg...blah la..igtkan nk blah tp x blah2 jugak..ish..menyibuk la..aku nk balik cepat nih...die x puas ati lg selagi x dpt jwpn dari aku..siap nk masuk dlm kete..pehal lu..da la kt kwsn masjid...pakcik2 kt situ da pandang je..ko jgn buat hal..mmg mati jawapannya!!!! pas tengok aku cm malas layan die, die pon blah la...ok..blah la...aku x kisah pun...buat mood aku hilang je!!! igtkan da xde nk sibuk2 lg...still gak anta msg kt aku...mntk maaf la konon..kate nk kawan ngan aku...sorila...kalo ko da buat aku sakit ati, mmg tiada maaf bagimu!!! yg xleh blah la kan...die kate aku ni baik hati sbb die nmpk dari mata aku..eww...tolonglah...geli anak tekak aku dgr...ni la ayat2 poyo nk usha pompuan...huh...x kuasa aku...akak n adik aku dengar pon cam nk muntah...ntah ape2 je...mmg aku x reply langsung la...x kuasa nk layan..buat serabut je otak...

mcm biasala bile aku da bengang, aku story kt bf aku nih...angin jugak die...siap tnye nk soh buat ape...aku ckp bg warning..kalo x paham jugak baru jalankan misi seterusnya...hmm...aku da ganas skarang hahaha lepas je dari situasi tu da xde ar mamat ni kacau hidup aku...tp x tau la kan kalo gile die dtg balik...sejak akhir2 ni ayat aku sume agak kurang sedap utk didengar...mulut ni asik nk men***** je huhuhu x tau la kenapa...aku bkan lg org yg asik pk perasaan org dah...kalo dulu aku lebih rela makan ati dari buat org terasa...skrg ni jgn harap la...mgkin lepas ni ramai yg kecik ati dgn aku..sorila beb...perubahan yg x dijangka...aku da penat jaga ati org sedangkan ati sndiri merana...ni semua kesan masa lampau...ati aku jd keras yg teramat sgt...mmg beku...lantak la org nk kata ape..jnji aku x kacau hidup org n rosakkan diorang...just be myself!!!!

ciao...to be continued

Tiada ulasan: