6 November 2009

...continued

..cite akan disambung...hari yg dijanjikan pun tiba...aku keje mcm biasala..lantak la mamat ni nk datang ke x kan...tp ati berdebar-debar gak...mana taknya...giliran aku jaga pjk sorang2..risau gak ape2 jd...tp aritu ramai plak org datang pagi2 nk guna komp..aku x risau sgt la...smpai ke petang xde jugak mamat ni datang...mmg sah mamat ni poyo je lebih hahaha da abis waktu keje aku pun blah je la...mlm tu mamat ni msg aku..dia ckp dia datang tp dok luar je sbb xnak ganggu aku keje..ek eleh...ckp je la x brani kan..hahaha lepas tu dtg la kegatalan kegelian mamat ni..suke suki nk panggil aku bidadari dia...uwekk...pehal plak...padahal da jnji xnk lebey2...aku sound ar jgn nk lebey2 plak..dia ckp sori..x smpi 2 mnit aku sound die buat balik..kali ni pnggil aku syg...mmg angin aku...terus ckp nk stop msg hahaha aku da mls nk layan...

esoknya...dgn ati yg panas, aku cite ar kt bf aku...dia pun panas la...terus mntk no & call mamat ni bg warning..sejak tu dia x berani da nk kacau aku...mmg terus lenyap la...huhuhu maaf la ye...kalau nk berkawan tu sopan2 la...kata nk hormat menghormati tp hampeh...ni la jadinya...kali ni kalo org xnk paham apa aku ckp, ko trime la nasib ye...kalo x paham bahasa jgak aku x tau la nk kata ape kan...ckp pasal org yg x paham bahasa ni, ada la sorang mamat ni yg boleh la dikategorikan dlm golongan ni..aku mmg appreciate la niat die nk kawan ngan aku kan..tp cara dia buat aku menyampah yg teramat2 sgt...org kata x baik kalo menyampah lebey2 takut nnti jd suka lebih2..aku tau semua tu tp perasaan ni mmg xleh nk tipu...aku bengang yg teramat la huhuhu

mcm biasa dia datang pjk ni ikut kawan die nk guna komp...suka kacau2 aku n buat lawak ntah ape2..aku ok je la masa tu (masa tu je ye)...time die nk blah tu tibe2 dia amik hp aku n misscall no hp die...suka suki die je nk buat mcm tu...bley plak die kata mntk izin ngan aku...padahal aku x ckp ape2 pun nk bg ke x...die yg pndai2 amik...pastu anta msg kt aku kata nk kwn...aku no hal je la...cam biasa la kan...ayat2 lelaki nih...sy suka kt awk...sy suka tgok awk pakai bju kurung..nmpk ayu (uwekk)..aku x rasa pon cmtu...mmg semua yg baik2 la die ckp pasal aku...aku ni da mula rimas...msg x henti2 plak tu...bila aku kata nk blik umah, siap pesan bwk kete baik2...da smpi umah msg sy ye...la...pehal plak aku kene msg die..bukan bf aku pun..huh...(mungkin org anggap aku sombong kan) lantakla...bila aku x msg, dia anta msg kt aku..tnye kt mana, da mkn lom...ish...rimas la...pakkal je aku tgh baik ati nk layan gak msg die..

balik je keje aku terus siap2 nk g kL...terpaksa la melayan msg die sepanjang perjalanan ke kL tu...aku da mula rasa bosan sgt2...dia sibuk nk call aku...aku ckp nnti la...dia kata nk romantik2 ckp ngan aku..hish...menyampah la plak kan...smpai je kL pas da kemas ape2 yg patut aku nk tido...mamat ni nk call aku...terus aku pas kt sepupu aku hahaha kaw2 kene ngan alissa...hehe bila die pass kt aku, terus aku kata nk tido..malas nk layan sebenarnya...then, aku off terus hp aku...xnk diganggu...esoknya pg2, bukak hp da dpt msg die...huhu xde nama lain ke...aku ckp aku busy aritu...xnak diganggu...sedangkan aku malas nk layan..hehehe dia pun percaya...tp lama2 die perasan aku mcm xnk layan die...mcm2 msg die anta kt aku...tp aku x reply...bile die call aku x angkt..terpaksa la aku silent hp...mmg terasa nk tukar no sgt2...sakit ati...bila die call aku pass la kt sapa2 yg ada dkt ngan aku...soh ckp aku xde...lg la mamat ni bengang...selagi die x dpt jawapan dri aku, selagi tu die ganggu hidup aku...sakitnye ati!!!!!

Tiada ulasan: