18 November 2015

Menghitung Hari

Assalamualaikum,

Lagi beberapa hari je nak sampai masanya. Perasaan? Rasa berdebar tak menentu. Sampaikan Oshin tak pasti apa nak buat. Haha. Baru nak bertunang belum nak majlis besar lagi. Seram uols. So far Oshin hanya fikirkan tentang barang hantaran je buat masa ni. Untuk persiapan lain, Oshin tak tahu nak buat apa.

Yang pasti untuk majlis bertunang nanti Oshin tiada buat pelamin. Back to old style je lah. Duduk bawah untuk sarung cincin. Hehe. Jimat kos sikit kat situ kan. Nak cerita lebih pun masih blur lagi ni. Harap semuanya dipermudahkan nanti.

InsyaAllah.

1 ulasan:

Sheila Adziz berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.... bykkan solat sunat.... :)