9 September 2014

ICE WATCH : Mampu Milik & Bergaya

Assalamualaikum....

Pernah dengar jam jenama ICE WATCH?
Pastinya ada yang belum pernah dengar dan lihat kan.


 Jenama ICE WATCH ini mula diperkenalkan tahun 2007. Fuh, lama juga kan. Tapi sampai sekarang masih diminati dan menjadi perhatian ramai disebabkan harga yang sangat-sangat AFFORDABLE dan pastinya pemakai akan kelihatan sangat BERGAYA!


 Artis ternama macam JLO, Jason Derulo dan Avril Lavigne antara artis antarabangsa yang sangat meminati jenama ICE WATCH ini.

Kalau korang nak tau, jam ni diperkemaskan dengan Kristal Swarovski yang menampakkan ciri-ciri kemewahan dipadankan pula dengan rekaan tali yang unik. Paling best jam ni sesuai digunakan sesiapa sahaja tak kira lelaki atau perempuan.

Haaa boleh jadi idea untuk buat hantaran kahwin ni. Muahahaha.


Tergoda iolsss tengok warna-warna jam ni.
Rasa macam nak sambar satu je!
Hehehe.


Kat mana nak dapat jam ICE WATCH ini?
Terdapat lebih daripada 50 buah cawangan seluruh dunia yang uolss boleh singgah dan borong semua.

Tapi!!!!!
Kalau nak lagi mudah & best, boleh singgah ke website ZALORA MALAYSIA dan beli online.
Korang scroll, cuci mata, pilih yang berkenan, buat payment, settle!
Lepas tu boleh tunggu dengan hati berdebar konon-konon nak dapat hadiah istimewa dari seseorang. Padahal reward utk diri sendiri je.
Hahaha.

Jom-jom singgah ZALORA MALAYSIA.
Banyak lagi design dan warna yang korang boleh tengok.
Singgah jangan tak singgah.


Happy shopping uolss!!!

3 ulasan:

Normi Nieza berkata...

good review..:)

Nurzakiah Hanum berkata...

nak tgk la

Sydney berkata...

im curious, is this a review or a advertise?

sydsense.blogspot.com