12 September 2014

Buffered Earning

Assalamualaikum..


Ohoi....

Lama tak update pasal BE ni.
Setelah lama tinggal blogging.
Banyak yang dah stop.

Kasihan!

Tapi tetap suka dengan Nuffnang ni.
Kali ni ada 2 yang tengah on-going.

Duduk lama sikit tau.
Kasi banyak sikit jumlah tu.
Kita nak mengumpul duit ni.

Macam menarik je iklan Xperia Z2 tu.
Mana tau dengan terkumpul duit Nuffnang ni.
Dapat sambar seketul dua.
Eh, dah macam nugget je seketul tu.

Kuikuikui.
Sila klik kalau nampak ye.

Kbai.

4 ulasan:

nur anis berkata...

HEEE..BESTNYAAAA,...

Nurzakiah Hanum berkata...

best2

Cik Asma BLuppy berkata...

tahniah ye. kite punye pon dah takde nuffnang nak bagi. T_T

Nurfaezah Abdullah berkata...

alhamdulillah rezeki kn :)