15 Ogos 2014

Kaki Shopping?

Assalamualaikum...

Siapa kat sini kaki shopping? Kita boleh geng. Yeay! Hihi. Tapi Oshin suka shopping online. Tak boleh tahan mata dan jiwa tengok baju dan tudung yang cantik bebenor. Aish. Geleng kepala bila tengok akaun makin sikit. Haha. Salah sendiri kan?


Nak raya dulu tu dah ada baju pun. Tapi gatal jugak pergi beli lagi baju lain. Gara-gara nak cari sama color ngan dia. Tapi bukan pakai raya pertama pun. Hahaha. Sekarang Oshin pantang nampak dress. Aduhai, jiwa melekat sangat dengan dress. Rasa harga berpatutan dan cantik, kompem terus order dan transfer online. Phewww.

Bila kabo ke dia, kompemlah kena tiaw. Bhahaha. Tapi sama je dedua. Ada yang berkenan mesti beli. Tapi sekarang kenalah kawal jiwa dan hati ni. Kang beli macam-macam impian besar-besaran tak tercapai. Huhu. Jadi kenalah kuatkan hati untuk terus tak tergoda T_____T

Tiada ulasan: