13 Januari 2014

Training Di Hari Cuti

Assalamualaikum,

Hari ni sepatutnya Oshin cuti tapi kena pergi training. Ikutkan nak suruh partner pergi tapi yang lain ni sibuk nak pengurus pergi. Sah-sahlah yang assistant tak nak pergi kan. Hmmm.

Ikutkan bos suruh pergi satu kereta tapi leceh sikit sebab memasing jauh kan rumah. Lagipun arah lain-lain so malas nak kongsi kereta. Kerek tak ? Bhahaha. Drive sorang lagi best sebenarnya sebab habis nanti boleh ke mana-mana kita suka.


So, hari ni Oshin training mengenai Wordpress dan lepas tu of course lah kena ajar orang. Hmmmm. Part cari orang ni memang masalah lah kat kawasan Oshin tu. Sebab semua orang punya mentaliti benda tu diorang tak guna. So, kita tengoklah macam mana nanti.

Jadi, selamat belajar ye Oshin. Weeeeeeeeeeeee :)

3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

good luck

Fazil Hamid berkata...

mentaliti tak nak ambil tahu...
tu lagi susah...bila nak buat kerja nanti...minta orang yang dah tahu buat..

msredcheesecake berkata...

trainning buat wordpress ke? have fun yea...hee