27 Januari 2014

Page Phone Case Custom Made ?

Assalamualaikum,

Oshin sedang mencari halaman atau laman web yang ada menyediakan perkhidmatan custom made untuk phone casing. Ada sesapa yang boleh bantu tak?

Gambar hiasan ihsan Google

Lagi banyak lagi bagus sebab boleh Oshin buat comparison. Hehe.
Tak kisah FB/Instagram/Website.

Terima kasih daun keladi.

6 ulasan:

Normi Nieza berkata...

xdapat nak bantu..hehe

msredcheesecake berkata...

ada ke? akk pun tatau...

Noor Atikah Ramli berkata...

casing fon ika buat kt vfy . heeee :))

Bahrain berkata...

Dulu ada, tapi kat facebook tapi tak ingat apa dia, biasanya ada kat fb kalau kat website ni jarang ada.

Oshin Kecik berkata...

vfy tu apa ika ?

farah.fauzi berkata...

Assalamualaikum.. farah ada buat business customize handphone case nie.. :) harga serendah RM30 :)

boleh visit my blog
http://rajafarah94.blogspot.com/2013/05/customize-your-handphone-case.html

or just contact me..
whatsapp : 017-2767060
wechat : rajafarah94

thanks :)