8 Januari 2014

Fakta @ Auta ?

Assalamualaikum...

PENGUMUMAN !

Kepada anak pertama, ketiga dan kelima...
Maklumat ni fakta ke auta bagi korang ?

*sensitive and easy to cry

*keras kepala

*care other people talk about her or him

*clumsy and careless

*muke bajet garang tapi sebenarnya.. cute

*sweet plus caring

*cepat touching even nampak tough

*always awesome

*suka bergelak dengan kawan walaupun hati tengah sedih

*marah dlm diam.. sentap dalam diam.. kadang-kadang happy.. kadang-kadang moody

*nampak pemalu, tapi bila dah kenal ..mulut mengalahkan murai

*manja dan caring

*merupakan tulang belakang adik-beradik

*happy depan orang, tapi belakang orang⇦ hanya mampu menangis

*waktu muda agak menyusahkan, tapi paling berbakti bila dah besar

*degil ya ampun

*muka gangster tapi cepat jatuh hati

*sweet macam madu.. pemarah macam singa...manja macam kucing.. tidak suka dibanding -bandingkan

haaa...ada tak persamaan dengan korang? actually Oshin anak ketiga dan most of them agak sama dengan perwatakkan Oshin. Hehe. Tapi hanya jauhari yang kenal manikam. Motif perumpamaan tu? Haha. Maknanya kita sendiri yang tau macam mana peribadi kita kan. Tapi kadang-kadang ada juga tak berapa nak kenal diri sendiri dan kenalah tanya pendapat orang lain.

4 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

banyak jugak persamaan nie

Kisah Si Dairy berkata...

emm...betul..ada kena mengena...

Normi Nieza berkata...

mcm btl jer..:)

Fazil Hamid berkata...

hehehehe....lain orang lain ragam...tu secara general je..