21 Januari 2014

Balik Sabah Jom !

Assalamualaikum,

Bertemu kembali kita. Hai semua! Oshin nak kabo yang tahun ni sekali lagi Oshin ke Sabah. Hehe. Tahun ketiga berturut-turut. Kali ni dengan family pula. Tapi Oshin gerak lambat sikit dari yang lain. Kisahnya kelas Oshin baru mula jadi tak nak skip awal-awal kelas.

Done booked !

Tiket pun dah book. Cuma masa ni diorang ke Kundasang kot. Makanya kena minta tolong Oyen untuk ambil kat airport. Haaa ni yang seronok pergi sana sebab dah macam family. Hee. Tak sabar nak holiday ke Sabah lagi!

6 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

bestnye....aish..tringin nk g sbah...xpnah smpi pun..

Oshin Kecik berkata...

kalau rasa nak pergi, terus pergi hahaha kalau ditunggu memang sampai bila takkan pergi mira :)

Normi Nieza berkata...

wah..bestnya eira..jgn lupa bli ole2 utk cik nor..haha

Normi Nieza berkata...

wah..bestnya eira..jgn lupa bli ole2 utk cik nor..haha

dian.dyan berkata...

hi kak!
tetiba aktif kat blog. hahahaahaa
huyoooo oyen amik ehh. hahaha

Oshin Kecik berkata...

dian : kenalah oyen amik...kn nak date ngan dia hahaha