28 November 2013

Jangan Goda Pleaseeeee

Assalamualaikum...

Hey, watch out !!!


Mata ni memang pantang tengok baju-baju cantik -_-'

Tu la tangan gatal sangat pergi follow insta penjual-penjual baju T____T

Tapi nak buat macam mana dah tergoda :(

Oh, janganlah digoda lagi...

Tapi kalau dah nak sangat kompem beli nanti...

Jadi jaga-jaga pada penjual yang Oshin dah aim tu. Ngeh3.

Nanti dah beli Oshin promosi kat blog eh...

Tungguuuuuuuuuuuu...

...ehemmmm..line beberapa hari ni sangat teruk kat ofis..nama je Pusat Internet tapi line hampeh...

Tiada ulasan: