24 Oktober 2013

Blackberry Messenger (BBM) for Android

Assalamualaikum...

Haaaa dulu ada kecoh pasal BBM for Android kan. Masa tu tak silap sehari je boleh guna lepas tu ditarik balik. La ni, dah boleh setup semula. Oshin ni kan jakun jadi nak juga la rasa apa bestnya guna BBM ni. Ngeh3.

Tapi nak setup punyalah payah. Asik lost connection je. Sakit hati kita, kak nab. #Eh tetiba petik nama kak nab plak. Maaf ye kak nab. Hehe. Semalam memang fail nak setup. Hari ni ? Berjaya sepenuhnya. Tapi Oshin tak leh nak snap sebab tak tau nak capture gambar macam mana guna tab. Kah3.


Oleh itu, sekarang Oshin dah ada BBM ! Hoyeaaa. BB pin ? 7B83A081. Amboi, kemain share kat sini kan. Haha. Ye lah Oshin dah takde FB dan Twitter. Nak kongsi kat Insta tak tau nak snap acane. Jadinya kat sini je la tempat berhubung dengan kawan-kawan. Hehe. Add la kalau sudi :p

1 ulasan:

Cik Cactus berkata...

macam mana nak install?