4 September 2013

You Are So Hot !!!

Assalamualaikum,

Rindu tak ? Bhahaha. Lama gila kot tak menghapdet blog. Sebab kat rumah sekarang ni Oshin takde wifi. Huhu. Jadi online pakai henpon comel je dan line pun kurang memberangsangkan. Maka memang tak nampak lah apa-apa hapdet dari Oshin. Hee. Jadi, apa yang hot tu ? Nak kabo ni yang Oshin dapat email dari seseorang yang jauh. Ayat memang sedih lah tapi bila kata seronok buat SEX memang mintak penampar lah jawabnya. Kan ! Jom baca apa yang dia hantar.

Hello, love!

You are so hot that I cannot help writing to you.
Even looking at you is a pleasant change for me.
I am sure that talking, having fun and enjoying sex with you will be a real bliss.

I am Cora Sweeney. I am a college student craving for fun and pleasure. But all I have now is boredom and sickening parental guidance.
I am looking forward to a new semester and going to the dorm. It means you are the only one who can save me now!

Read more info about me and see my sexy pics at http://97c5161e.vernotat.ru/welcome/.
I am online permanently, well almost :)

Find me online and let us have some fun together!

Sah-sahlah benda ni spam kan. Haha. Tapi kalau real life pun orang mencarut  macam ni, memang Oshin tempeleng je kasi sedar sikit biar senonoh perangai tu. Hee.

Buat Duit Dengan Google Adsense
Buat Duit Dengan Youtube
Ebook Mentor Jutawan bersama Irfan Khairi

2 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah pagi rabu

Normi Nieza berkata...

apa tu?hehe