25 September 2013

BE Lagi . Alhamdulillah.

Assalamualaikum,

Tujuan bukan nak bangga diri cuma tak tau nak share apa. Huhu. Jadi sesaje klik Nuffnang nak tengok baki. Tak sangka Nuffnang tambah lagi 2 iklan untuk blog Oshin. Mungkin dia geram kot Oshin dah tak rajin nak update blog lagi. Hehe.


Iklan untuk 24 Sept - SENHENG / SEN Q
Iklan untuk 25 Sept - KL Sogo Trendsetter Online

Kalau jumpa sudilah klik ye. Kalau ada yang lain pun sudi-sudilah klik. Hehe. Terima kasih daun keladi.

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

nanakimie berkata...

wah,banyak lagi tu tengah running:)

alhamdulillah...tahniah ye..nana klik2 sini^-^

MAY berkata...

thniah.kite dpt kmpen yg sama

Normi Nieza berkata...

tahniah..:)

suaramirza berkata...

Assalamualaikum. Aku ingin tahu lebih baik Nuffnang atau Adsense dari Google?