25 Julai 2013

Shawl Pilihan Untuk Bergaya Di Hari Raya

Assalamualaikum...

Okey ada permintaan untuk cari shawl dari teman Oshin iaitu Nurin dari blog Awra Miraculous.

Mommy to be ni pun nak bergaya jugak kan. Hehe. Berdebar menanti kelahiran anak sulung beliau tak lama lagi. Semoga selamat semuanya. InsyaAllah.

Okey jom Oshin senaraikan beberapa page FB yang Oshin selalu skodeng dan berkenan untuk membeli. Pertama mestilah dari DelfiraStyle. Harga berpatutan dan semua jenis tudung dan shawl yang dijual cantik menarik. Ada juga peplum dijual. Bolehlah singgah dan beli ye.

Facebook Page : Delfira Style

Shawl Sweetie : RM 29

Shawl Georgette Ruffles : RM 19

Peplum xxray (Ramadan Promo) : RM 30

Butik DelfiraStyle : NO. 7-2-A, JLN KRISTAL AS7/AS, SEKSYEN 7, SHAH ALAM, 40000 Shah                                          Alam, Malaysia

Oh ya, Oshin perasan yang Sis Fie (owner Delfira Style) ada update status yang mengatakan butik beliau kini diletakkan di bawah satu bumbung bersama designer lain. Mereka berada di Pearl Zara Gallery. Tapi masih terletak di Seksyen 7 juga.

Second page, Oshin cadang Atika Exclusive Collections. Oshin tak pernah beli lagi kat sini tapi Oshin tengok cantik jugak tudung yang dijual. Harga pun berpatutan untuk sesiapa sahaja. Siap ada promosi Ramadan lagi. Bolehlah singgah untuk tengok ye.

(Baru je diupdate ni. Hehe)

Haaa satu lagi yang Oshin pasti bakal menggoda mata korang sebab Oshin pun dah tergoda ni. Haha. Sabar-sabar. Kaler dia sangat menarik. Jom terjah Scarfsweethoney !

Laman Web : Scarfsweethoney
Facebook Page : Scarfsweethoney


Harga pun boleh lagi untuk uols shopping. Kalau nak membeli kena selalu tengok page mereka ni sebab cepat sold out. Memang kalau lambat tak dapat lah nak merasa kaler-kaler yang cantik ni. Hehe.

Selamat shopping lah semua ! Oshin tolong promosi mana-mana yang Oshin tau dan rasa bersesuaian dengan setiap orang. Yang penting harga tu mampu milik. Hehe. Harap entry ni bantulah sikit-sikit korang yang sedang mencari dan ingin membeli untuk persiapan raya nanti. Hehe.

Robot FaceBook - Hamba Pemasaran Anda!
Follow Up Lelongan - Jangan Jadi Mangsa Feedback Negatif Di Ebay!
Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet

10 ulasan:

Normi Nieza berkata...

promote jgn tak promote..:)

Normi Nieza berkata...

promote jgn tak promote..:)

♥ nanurinos ♥ berkata...

Ha ha ha..tq dear..nti dlm pantang pun nak pkai shawl tantik..tantik..

Oshin Kecik berkata...

hahaha kenalah pakai cantik2 sebab orang datang nak tengok baby :p

PakcikLie PCL berkata...

As-salam , singgah sini...rasanya nak ke bawa wife di sksyen7 la minggu ni.

Oshin Kecik berkata...

wasalam...singgah2 jangan tak singgah hehee

haaa bawaklah wife nanti...ada banyak lagi blogger yg bukak butik kat sana..jangan pening sudah bila tengok hehe

shalleyanna yana berkata...

baju pun belum beli acane na beli shawl,,ayoyo,,!

Rawlins GLAM berkata...

Memang cantik2 tudung & shawl diorang nie
Meh singgah entry saya gak. TQ

Melastik Bintang berkata...

nak kenal dengan model dia leh tak..kekeke

Oshin Kecik berkata...

yana : takpe beli shawl dulu hehehe nanti tinggal matching je ngan baju :)

rawlins : kann..marilah membeli hehe

MB : boleh g seksyen 7 ye mb ahaha