22 Julai 2013

Badan Je Taff Tapi Tak Puasa !

Assalamualaikum..

Pagi tadi Oshin singgah ke klinik gigi sebab satu buckle tertanggal. Masa datang tu takde patient pun tapi tunggu lama. Rupanya patient ada kat dalam. Sampai turn Oshin doc cuma kata takpe sebab gigi dah rapat. Jadi doc kerat je kasi buang. Tak sampai berapa minit pun. Haha.

Then masuk kereta tengok ada mesej dan Oshin pun buat call. Tengah calling tu tetiba nampak pekerja *** lelaki berbadan taff masuk City Delight Fried Chicken. Ada dua orang masa tu. Sorang dah masuk yang lagi sorang nak masuk terbantut bila dia perasan Oshin pandang. Dia diri je depan pintu CDFC tu. Lepas tu Oshin ada berpaling arah lain jap. Bila toleh dah hilang.

Tak lama lepas tu Oshin tengok pintu CDFC terbukak dan keluarlah dedua lelaki taff ni. Kat tangan memasing ada bungkusan makanan. Masa tu dalam pukul 10 lebih. Nak fikir positif tapi tak logik la pulak kan. Hmmm.

Awak ni badan taff , sihat walafiat tapi tak nak puasa. Tau tak Oshin yang pitam hari tu pun gigih nak bertahan sampai waktu berbuka tau ! Awak ni memang tak malu lah. Semoga abang-abang *** sedarlah ye.

6 ulasan:

Mysara Ab Rahman berkata...

tu saje la tu...ish xptut btul

Normi Nieza berkata...

kot xpuasa..blik mask maggi kat umah la..jgn nak menujuk..huhu

Oshin Kecik berkata...

dalam waktu bekerja tu huhu

Arol Mubin berkata...

Ish! Memalukan kaum lelaki betul. Atau mungkin dorang tue non-muslim kot? Bersangka baik lagi. :D

Oshin Kecik berkata...

arol : terang jelas lagi nyata muka jawa hahaha

Nadia Johari berkata...

haishh malu2