20 November 2012

Jom WeChat

hai korang !
lama rasanya tak conteng-conteng kat dinding blog ni.
kali ni Oshin nak ajak korang join benda ni.
pernah dengar pasal WeChat ?
aplikasi ni boleh digunakan pada pengguna iPhone, Android, Windows Phone dan Nokia (symbian).
lebih kurang la macam Whatsapp tu.
tapi WeChat ni lebih menarik dan ada icon comel-comel.
siap boleh menari-nari lagi.
dan paling penting kita tak perlu mintak/bagi no phone kat orang.
kita hanya perlu mintak ID WeChat atau scan code QR depa.
Oshin tau pon dari Broframestone.
masa deal pasal pegi kenduri kawen Bro pon guna WeChat ni.
jimat kateko !
so ni code QR Oshin (sila scan untuk add)
Code QR Oshin
kalau tak boleh cari ID Oshin --> oshin_iera
tapi sebelum tu kenalah install dulu ea kengkawan :)
dan jangan lupa Like sekali page WeChat !

5 ulasan:

Anum berkata...

jom cuba

normi nieza berkata...

wow..hebat tu eira..:)

Niena Sofea berkata...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena datang nak jemput join GA blog Niena .. Jom join , lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

boni kacak berkata...

wah...bestnya...saya nak buat tapi tak pakai smartphone pulak..hehehe..kena sabar lagi ni.hahaha

Oshin berkata...

@anum : jom cepat cuba :)

@normi nieza : hebat tak hebat kene la cuba hihi

@niena : in shaa Allah

@boni kacak : komfem ke tak pakai smartphone hihihi