7 Oktober 2012

New Twitter Account

haiiii *lelambai tangan*
petang-petang baru la sibuk nak hapdet kan. biasalah mood mengupdate ni datang tak kira masa. ikut suka dia je nak muncul ke tak. kejap macam tinggi klcc, kejap macam menara celcom. haish. sesuka hati la kamu ni perasaan gedik mengada. babap dia. haip !

so Oshin pasti ramai yang ada akaun twitter kan. ada orang kata sape ada akaun twitter ni #Retis. kalau macam tu Oshin ni #Retis la eh. haha. tapi u ols bukan pernah nampak pon Oshin masuk paper kan. so bukan #Retis la namanya. haaaa. jangan nak over acting sangat okeh makcik !

kenapa new account ? Oshin memang da lama ada account twitter. tak silap Oshin create akaun tu 18 Jun 2009 kot. dua hari lepas besday Oshin yang ke-23. acehh nak bagitau jugak tu. layan je la kan. so tetiba satu hari Oshin rasa macam sumting missing ngan akaun tu. rasa tak enak melayari sanubari ni. walau tweet tu da masuk 32k kuatkan jugak semangat untuk deactivate.

so Oshin mulakan yang baru dengan buat akaun baru. ada jugak kawan-kawan yang tanya kenapa buat baru. Oshin cuma boleh kata nak pembaharuan dan I have my own reason. hehe. maaf kawan-kawan. ape-pun Oshin da war-warkan banyak kali tentang akaun baru ni. so far ada la yang kasi respond dan menunjukkan walaupun Oshin ni suka merapu dan emosi mengalahkan perempuan meroyan masih ada yang sudi berkawan. thanks guys !

so buat sesiapa yang sudi nak follow twitter Oshin meh cari nick Oshin --> oshinkecik
 

1 ulasan:

normi nieza berkata...

akak punya accout twitter mcm kna hack tak blh buka..kna tkar password..huhu