20 September 2012

Pizza Oh Pizza

slurpppp...

pehh meleleh wa cakap lu tengok pizza atas ni. tak tipu wa cakap. serius sedap yang amat pizza baru ni. serius wa tak tipu u ols. tolong lah percaya.

alkisahnya arini Oshin lunch pizza. haha. semuanya gara-gara tergoda dengan iklan bunting and banner yang dok tergantung sepanjang jalan. setiap kali pergi kerja mesti nampak banner ni. siapalah yang tak tergoda kan. kalau u ols pon mesti tergoda abis. hehe.

so disebabkan Oshin ni suka gila pada cheese so memang la order yang ni. sebelum ni kalau ada menu baru tak pandang lah. tapi yang ini memang tak boleh tahan. sampai je pizza terus membesar biji mata ni. pehhh cheese meleleh lebih kurang air liur Oshin je yang meleleh. haha. itu tipu. takde pon sampai meleleh air liur.

serius tak tipu dia punya sedap. kalau siapa yang sukakan cheese Oshin nak paksa jugak korang pilih menu ni. oh lupa nak bagitau. untuk pizza ni dah ada topping sendiri. kita tak perlu pilih memana topping yang berbeza. kiranya dah ready made la. tapi memang puas hati. tu pada Oshin la dan Oshin nak korang pulak bagi pendapat. ok ?
 

4 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

terliur tgk piza tuh

Anum berkata...

sedapnya

Tanpa Nama berkata...

Wow, marvelous blog layout! How long have you ever been running a blog for? you make running a blog look easy. The whole look of your website is great, well the content material!

Tanpa Nama berkata...

Hello, very professional high level blog! thank you for sharing. Because of good writing, and I learned a lot, and I am glad to see such a beautiful thing. Sorry for my bad English. ?
Welcome to my blog [url=http://www.about-dogs.zoomshare.com/]www.about-dogs.zoomshare.com[/url].