4 Ogos 2012

Go Go Power Rangers !!!

haaaa ni salah satu cerita favorite Oshin masa sekolah dulu
memandangkan adik beradik Oshin ada 5 orang
maka pilihlah salah sorang nak kaler ape
dan Oshin pilih kaler PINK
tak silap nama dia Kimberly (ingat lagi tau)
lepas tu Kimberly ni kapel ngan Jason
Jason plak Power Rangers kaler MERAH
masa ni je jalan cerita dia best
lepas tu bila da tukar orang dah kureng
tak silap lepas je si Tommy, Power Rangers HIJAU join
sebab Tommy tu muka macam jahat
hahahaha
tak lama lepas tu watak Kimberly dimatikan
kononnya Kimberly ada penyakit yang membawa maut
kesian Kimberly

1 ulasan:

[5rUs] berkata...

pink juga pilihan ku... hehehe