29 Ogos 2012

Bila Twitlimit ???

haaa sesiapa yang ada twitter komfem pernah alami benda yang Oshin alami ni kan. akibat kelajuan tahap maksima tweet pelbagai benda yang merapu plus membebel sepatah haram yang orang tak faham. akhirnya kenalah twitlimit. macam mana jadi macam tu ?

itu maknanya dah capai tahap maksimum untuk satu masa. so kena lah tunggu few hours untuk tweet semula. akibatnya termenung la baca tweet orang lain. nak reply tak boleh. nak retweet pon tak boleh. jadi selamat termenung !

bawah ni contoh bila kena twitlimit !

You are over the daily limit for sending Tweets. Please wait a few hours and try again.

Tiada ulasan: