6 Jun 2012

Oshin Bertukar Wajah

u olls nampak tak ? tak nampak ? komfem la nampak ! haha . blog Oshin dah bertukar wajah kan . cantik tak . cantik tak . kata la cantik uols . sebab Oshin nak buat penghargaan ni .

kalau Oshin yang buat komfem berterabur sana sini . dan kebetulan adik Oshin yang comel MiszDian telah bermurah hati untuk mencantikkan blog Oshin neh . adik ku sayang ni pernah ada blog dulu . tapi la ni tukar baru pulak .

Sis, Oshin & Dian

Oshin pasti mana-mana blogger lama mesti ada yang kenal cik adik comel ni . thanks my Dear sister . susah payah jak tolong akak cantikkan blog yang berterabur ni . haha . nanti kaka belanja McD baru di sini arrr . kalau uols nak tau masa Oshin pergi Sabah bulan 3 lepas . cik adik comel ni la yang jadi tourist guide bersama family dia .

With Dian's Family (miss them so much)

alhamdulillah . walaupun kenal kat blog ja . hubungan kami kekal mesra hingga kini . dan tidak sangka bertambah satu family angkat Oshin . hihi . kalau da borak ngan Dian ni , paling komfem Oshin terkeluar bahasa Sabah even entah betul entah tidak . haha . janji ada bunyi kan Dian .

again . thank u so much my dear :-)

3 ulasan:

✽ Cik Munira ✽ berkata...

muahahaa.. mana daa blogger lama kenal dian laa.. hihi.. sekerat jak yg kenal dian ni hahaha.. hahahaa

LittleSunshine berkata...

ehh
terkomen pakai acc lama pulaa hahaha.. sorryyy

AmyZana berkata...

woah bestnya. kwn blogger boleh jd kwn betul in real life ;o