15 April 2012

single ?




so far Oshin agak setuju dengan ayat ni
terasa sangat nak bercinta balik macam dolu-dolu
tapi bila fikirkan apa yang akan dilalui
rasa takut nak tempuh balik
bukan apa
rasa penat kot bercinta bagai nak rak
lepas tu putus macam tu je
bukan sesaat nak buang rasa sayang tu
makan bertahun kot
haish~~~~

sekarang ni tengok kawan dah kawen
lepas tu tengah pregnant
yang da ada anak sendiri
rasa sunyi la pulak
dah takde teman nak hang out sama
semua da sibuk ngan anak dan suami
hilang dah kawan-kawan

tapi bila mengadu
semua orang suruh kawen cepat
kalaulah cari pasangan tu macam makan chicken chop
dah lama kot aku kawen
hahahaha
(motif macam makan chicken chop ?? )
sebab tadi lunch makan chicken chop
hahaha
orang belanja pulak tu :)

4 ulasan:

diya berkata...

Betullah tu. Kdg2 tertanya2 jugak bilalah nak berdua kan. Lepas tu kawan suruh cari. Aish kalaulah mencari tu ibarat mencari baju dalam lemari takpe jugakk.

Oshin berkata...

kannnn....mereka dah lepas satu fasa senang la cakap..kalau dalam fasa kita mesti akan cakap benda yang sama :(

ecadwinkyasha berkata...

sedangkan mencari baju dalam almari pun eca susah buat pilihan,ne kan nak cari calon suami.hahaha.xpe xpe,masi study lagi.fokus study dulu :)

CIK YAYA'NA berkata...

setuju! kadang pobia degan kes dulu pun jadi sebab seseorang pileh hidup single,,