8 April 2012

i miss my blog


rindunya alahai kat blog comel nih (perasan)
dah lama tak hapdet ape-ape
(ada ke yang menanti)
bukan tak nak hapdet
teringin sangat nak hapdet
tapi macam takde bahan nak story
(padahal banyak je)
oshin tengok makin ramai blogger yang rajin buat segmen
dah ramai yang buat GA
ada juga yang sudi jemput oshin untuk sama-sama sertai
cuma tak berkesempatan nak join la u olls
sorry yekk
insyaAllah ada masa nanti oshin join jugak
(hope tak abis masa la masa tu...tettttt)
rasanya macam nak buat perubahan lagi kat layout
ke dah okeh ye
rasa nak tukar header tu je
kena try conteng-conteng la lepas ni *peace*

1 ulasan:

lyaidma berkata...

http://lyana-edris.blogspot.com/2012/04/musim-contest-si-baju-merah.html
jom join :D