1 Mac 2012

katanya da follow tapi .....


hai korang *tersengih-sengih*
oshin pasti korang pernah lalui benda ni kan
kita ni punyalah semangat share link kat FB
lepas tu macam biasalah kan
ada je yang tinggalkan link untuk suruh jenguk
kalau setakat tu memang no hal la
tapi datang part kasi komen
"saya da follow, jom follow balik"
tapi lepas tu cek follower
takde pon si polan ni follow
hahahaha
kesian korang ni kan
kalau nak cari follower ramai pon
jangan lah pakai taktik macam ni
buat orang terus tak nak masuk blog korang je
sebab trend follow memfollow ni
tak semua orang suka suki nak follow
melainkan blog korang tu menarik tertarik dan da boom

psstttt sorilah kalau ada yang tak suka entry ni :)
Peace No War

3 ulasan:

CIK MAY berkata...

SAYE DAH FOLLOW AWAK..AWK DAH FOLLOW SAYE?HEHEHE..

TP KDG2 MMG MCM TU KAN?MCM CM,KADANG2 TAK CEK PUN DORG FOLLOW KE TAK.,.SEBB TAK SEMPAT..TPI DAH DIE KATE FOLLOW ME BACK..CM LAYANKAN JE...

zareliqa afiqa berkata...

Ada jugak jumpa orang mcm tu.Dia kata da follow, tengok2..takde pon.huh! kurang asam jugak, =.=''

Abg Stalker berkata...

da biasa da ni..nipu org.ntah apa2..