28 Mac 2012

~ huhallamak : part 3 ~



huhallamak ~~~ lamanya oshin nak sambung part 3 nih
okeh jom sambung

hari kedua di Sabah :
walaupun waktu di Sabah lebih awal sejam dari Semenanjung
memandangkan kepenatan berjalan sebaik jejak kaki di Sabah
oshin dan akak dapat la bangun lewat sikit
sikit je tau hahaha

kami buat keputusan untuk ke Kundasang, Ranau
jam 10 pagi baru kami gerak dari rumah
oshin dan akak berjalan-jalan bersama family Dian
Daddy, Mama, Dian, Anis, Pyan, Oyen, Akak Oshin dan Oshin
tapi Oyen lambat sikit la sebab dia tidur umah lain
wakakakakka
sementara tunggu Oyen sampai
kami singgah di Tamparuli untuk bergambar di Rumah Terbalik
kalau tak silap bayaran masuk :
         Dewasa                             : RM10.00
         Kanak-kanak/Pelajar      : RM5.00

nombor plat kete Johor okeh !

pilih mana satu ? ;p

Welcome to Rumah Terbalik !

urghhh kuat kan kami ???

kami bersama family Dian. LoVe u aLL !

lepas Oyen sampai kami terus gerak (lama ooo tunggu si Oyen ni)
kami berhenti kejap di Pekan Nabalu memandangkan perjalanan masih jauh
snap....snap la kejap kan ;p

oshin bersama Mama & Daddy Dian

Welcome to Pekan Nabalu !

teruskan lagi perjalanan
singgah di Kundasang kejap coz mama Dian mau ke Ofis
dari situ kami snap picture berlatar belakang Gunung Kinabalu !

nampak tak Gunung Kinabalu belakang tu !!!

gadis-gadis comel ;p

inilah Oyen !

mau pilih ?

lepas tu kami gerak ke Poring Hot Spring di Ranau
Pyan jak yang mandi dalam kolah tu
kami yang belia ni pergi bergambar jak di sana

~ to be continue in new entry (panjang sangat da ni)

1 ulasan:

Anum berkata...

bestnya jalan2