16 Februari 2012

tawa, canda, suka, duka


hai korang !
hey lama da tak sentuh blog comot nih
rindu ke kat budak senteng nih
hahaha

malam ni oshin amik kesempatan kejap hapdet blog nih
ikutkan sangat perlukan rehat secukupnya
esok program kat tempat oshin
memerlukan tenaga dan stamina yang luar biasa

satu hari ni memang oshin sibuk la
uruskan persiapan terakhir untuk program esok
nasib baik partner oshin da naik keje 2 minggu lepas
mudah sikit keje-keje persiapan program

macam biasa kalau online benda wajib oshin akan bukak
Facebook, Twitter, Email, dan Blog
cuma kali ni oshin tak bukak blog dulu
oshin tengok email ada mesej dari ChurpChurp
lepas tu macam biasa share la iklan yang diberi
dan tangan pun macam biasa klik kat Nuffnang

kali ni takdelah mengharap mana pun
tengok earning pon tak cukup lagi nak cash out
tapi ada naik sikit la nilai die
ngeh3
so nak tengok iklan apa yang buat nilai tu bertambah
lain yang nak tengok lain yang oshin nampak

dekat berapa bulan oshin tengok kosong je
sekali gedebuk 3 oshin dapat
alhamdulillah
harap-harap dengan BE nih oshin dapat cash out hujung bulan ni
leh buat tambah duit braces

mungkin betul kot apa yang blogger lain katakan
bila selalu hapdet dia tak nak muncul
bila da ditinggalkan berduyun masuk
ngeh3
ini baru berapa hari oshin tinggalkan
kalau berminggu berpuluh kot BE
muahahaha
baik pulak Nuffnang nak bagi puluh-puluh kan...tetttt

3 ulasan:

Si BuDaK KaChAk berkata...

untung la...da kaye nnt jgn lupe blanje ye??hehehe

Salwa berkata...

rezeki..rezeki..hehe.

CIK MAY berkata...

rasa sekarang ni nuff mmg suke bagi BE kan?hehehe