3 Februari 2012

blog tutup



first of all oshin nak mohon ampun dan maaf
untuk beberapa hari ni oshin tak dapat nak hapdet sangat
online pon sekadar pada skrin je
nak menaip memang tak menang tangan

blog tutup ???
heh takdelah...
untuk beberapa minggu ni oshin agak sibuk
meeting sana sini
hantar jemputan sana sini
berkejar ke sana ke mari
semata-mata untuk handle program tempat keje oshin
yang akan diadakan pada 17 Februari 2012

sangat terkejar-kejar
memandangkan oshin keje sorang masa tu
jadi agak tak menang tangan
sebab tu agak jarang oshin hapdet ape-ape kat blog neh
tapi hari ni partner oshin da mula keje. yeay !

untuk segmen oshin : jom tambah follower tu
oshin da ada pemenang untuk referral tertinggi
dan pemenang dia adalah .............


kepada pemenang nih emailkan detail kamu eh
send kan nama, alamat ngan no hp
memandangkan oshin nak bercuti ke Penang nih
mungkin oshin akan beli kat sana je

tapi mana tau oshin ada beli extra
mungkin akan tambah lagi untuk yang lain-lain
nantikan hapdet oshin balik dari Penang nanti ok

pssttt...oshin ke Penang esok sampai Selasa...don't miss me okeh ^____^

4 ulasan:

✿Ummi Myra✿ berkata...

same lah kite, tak sempat nak update entry hari-hari mcm org lain, huhu


p/s: yeahhhhh follower ke 1000 :)

Si BuDaK KaChAk berkata...

xpe2...utamakan yg mana yg penting dlu....

=)

Khairiz berkata...

selamat bekerja, selamat bercuti dan selamat semunya, wah blog oshin berwajah baru lg :)

Mia Liana berkata...

tak pe oshin.... yang penting pengunjung blog ini tahu oshin bz, tu yang tak sempat nak update blog...