11 Januari 2012

yea!! kasut dari nisa dah sampai !!


oshin memang suka shopping online. sebab mata ni sentiasa bersinar-sinar tengok barang kat website. padahal orang cakap jangan percaya dengan gambar. takut dipapar cantik vogue da vast. kang da beli, da bayar, dapat barang Nan Hado. macam kisah beli Galaxy S tapi dapat Lesung Batu Galaxy. punah harapan wehhh.

oshin order barang dari MiniShopaholics yang diuruskan Nisa Menaip. sekarang ni memang tengah gila wedges. so oshin memang berkenan tengok gambar gambar Nisa bila pakai wedges. nampak sangat gojes u olls. so bila dia nak jual, oshin pon email tanya da ada buyer blom. bila kata takde terus order. ngeh3.

dan hari ni da sampai pon kasutnya. sedap pakai. selesa dan betul-betul muat ikut saiz kaki oshin. hihi.

Mini Shopaholics
Abaikan kaki comot tu yea :p
Cantik tak ?
lepas ni boleh melaram pakai wedges nih. ngeh3. minggu lepas oshin baru beli satu wedges jugak. kiranya dah ada dua wedges la. yeay !!!

Last week beli !!!
lepas ni da kene stop shopping. banyak da abes nih. kene menyimpan untuk holiday pulak. hamboi ! tahun ni tibai merayap je kan. well, tengah solo macam ni la nak jalan sakan. ye dak ???

Ingin daftar ChurpChurp --> SINI
Sukakan kecantikkan ? klik SINI
Inginkan kuku cantik bersinar --> SINI
Jom jadi Masterchef --> SINI
Dessert terbaikkk --> SINI

5 ulasan:

Onitsuka_hana berkata...

hana masuk gak GA tu tapi xdapat,huhu tahniah :)

mimie_za berkata...

cantik..hee

Oshin berkata...

@Onitsuka_hana oshin x join GA nisa tu tapi beli dari online shop nisa..

Oshin berkata...

@mimie_za hihi thanks :)

PeRmAtA bIrU berkata...

bestnya bleh shopping selalu... cantik kasut tu... huhuhu