22 Januari 2012

riang ria hari raya..cewahhh


selamat hari raya...
untuk semua kaum Cina...
hahaha...merepek je lagu nih...
eh, lagu ke...layan je la ye...

arini rasa best + seronok sangat...
sebab merayap tak ingat okeh...
pepagi da mula hantar barang kat umah satu lagi...
lepas tu singgah umah nenek...

then ke JB bersama akak dan cuzie...
destinasi adalah panggung wayang...
ngeh3...
filem yang ditonton haruslah Bujang Terlajak...
pada oshin best la...memang lawak...

then menyumbangkan suara yang dah memang sumbang...
2 jam okeh melalak kat Music Box tu...
dah penat melalak, perut pulak buat lagu Beyonce...
pergi melantak pulak kat kedai...

tengah makan boleh pulak hujan lebat ya amat...
siap tempias u olls...
tengah makan boleh pulak hujan mengganas...
habis belakang oshin basah lencun kene hujan...
sampaikan pinggan pun jadi mangsa kene tempias...

nasib baik dalam kedai tu ada tempat kosong...
bangun pindah ke dalam...
dah makan sampai licin, baru gerak balik ke umah...
so dapat jugak oshin merayap akhirnya...

esok ada appointment so tak dapat merayap sangat...ngee...

Tiada ulasan: