23 Disember 2011

kau buat aku tersenyum

assalamualaikum...

semalam adalah hari paling down buat oshin. hoho. tak tau la kuat sangat nak tersentap. padahal sebelum ni pegang title miss Cool. cewah. giler perasan oke. *EhKangAdaOrangKutukLagi*

lepas meluahkan rasa gurindam jiwa kat kawan kawan dan juga blog tersayang yang terbest nih. ramai la yang kasi semangat dan kata kata power yang buat oshin tersenyum lepas tu. ngee.

thanks korang sebab buat oshin tersenyum kembali. cewah. macam nak nyanyi lagu izwan pilus pulak kan. ala kembali tersenyum tu. ce nyanyi sikit. kompem macam katak panggil hujan. haha. jangan marah.

biasalah kan emosi terganggu kadang kadang tu. so depends pada kita macam mana nak kawal. semalam memang oshin tak leh nak kawal. bengang punya pasal memang luah semuanya kaw kaw. haha. bila pk balik lantak la ngan orang macam tu. nak kata hati oshin yang busuk padahal dia lagi busuk kot. orang dah takde apa apa dia pulak yang meroyan lebih.

so chill je la. tak sabar nak pergi Singapore tengok Titanic ! yeahhhh

3 ulasan:

Cikpuan rara berkata...

senyum2 lah selalu.

Abg Stalker berkata...

selalu la senyum nti muda cm abg.hahaha :P

zareliqa afiqa berkata...

Gitu lar.Senyum2 slalu :D