23 November 2011

yeay ! baby da nak keluar !

assalamualaikum..

eh korang ! jangan salah faham oke. bukan baby orang tu. bila pulak oshin ngandung kan. boipren pon takde nak ngandung cemana. ye tak ? haha.

baby yang oshin maksudkan kat sini. salah satu dari impian oshin. apa dia ? cuba la teka. cewah. poyo la pulak kan. semalam tengah makan makan kat umah. ayah call.

ayah soh oshin pegi satu tempat time tu jugak. da abiskan makan. oshin mintak tolong adik bongsu anta kan naik moto. sebab kat umah takde transport lain. dengan malasnya dia bangun pegi mandi. haha.

adik da siap. kitorang pon pegi la tempat yang dituju. tujuan pegi sana sebab nak sain agreement. lepas da cek semua oshin pon turunkan tanda tangan. dan paling mengharukan bila ayah dulukan duit muka. peh ! segan tak hengat oke. tapi oshin akan bayar balik !

agent tu cakap lepas da siap semua dalam minggu ni atau minggu depan da boleh amik. woot...woot...excited nya baby nak kuar. tapi oshin risau memikirkan penjagaan baby nanti. ermm. insyaAllah oke kot. kene jaga baik baik lepas nih.

korang mesti leh agak kan apa yang oshin nak amik nanti ? haha.

Tiada ulasan: