7 November 2011

glamer pon susah..haish

assalamualaikum...

susah kan jadi orang glamer nih. pergi mana mana ada orang perhati. apa yang dibuat semua orang perhati. silap sikit habis kecoh seantero dunia. bila buat baik takde plak nak jadi isu front page paper. inilah dunia glamer tak kira la sebagai artis ke, penceramah ke, pengacara ke, pembaca berita ke. yang penting selagi muka korang ni tertempek melekat kat TV tu kompem lah korang glamer. tapi bukan gila glamer oke.

tapi jadi blogger ni boleh glamer ke ? of coz la boleh. korang tak percaya ? cuba tanya Abg Nara, Ben Ashaari, Cik Epal, Fatin Liyana (masuk paper semalam), Hanis Zalikha dan paling glamer of coz la Cik Jejariruncing (Elia). keglameran Elia of coz la bermula dari kisah percintaan dia dengan GK Harimau Malaya tu kan. yang lain ?

Ben Ashaari glamer kerana cara penulisan yang ringkas dan mempunyai ramai followe kerana segmen beliau. dan jugak ruang iklan yang disediakan untuk advertisor mencari tapak untuk jual produk masing-masing. abg nara pulak tentulah glamaer sebab blog beliau dijadikan medan gosip terkini artis. hehe. kompem la ramai yang singgah kan. trafik and UV mencanak-canak tiap ari.

cik epal, fatin liyana, hanis zalikha and beberapa blogger yang lain glamer kerana blog mereka sendiri. ada cara penyampaian yang simple but full of sense of humor. kadang kadang cite diorang jumpa artis itu, artis ini buat blogger lain rasa cemburu. dan cara diorang letak gambar yang dicapture sangat menarik. oshin pon jeles tengok gambar gambar cantik depa. phewww. orang cantik amik gambar camane pon nampak cantik kan.

p/s : ada pro dan kontra bila jadi glamer nih. so kene la pandai pandai jaga diri hihi

Tiada ulasan: