23 November 2011

blog da meletopsss tapi tak boleh komen

assalamualaikum..

hah pernah tak korang jumpa situasi macam nih. kita singgah blog seseorang. memang WOW la blog dia kan. memang menyentuh kalbu sampai menitis air mata. *okeh tipu*

blog memang da cantik. pandai main kaler. susunan widget pon teratur. siyes menggoda hati untuk follow dan tinggal jejak sikit kat blog tu. *sikit je tau*

tang follow tu da oke. tapi tang nak komen kita terkial-kial cari butang komen. cari punya cari rupanya kat bawah sekali. itupun kalau loading cepat, cepat la jumpa. dapat tang letak button komen tu guna kaler lembut nak abes kaler. lagi la terbeliak mata nak cari kan.

da jumpa button konon nak komen. tapi bila tekan takde apa apa perubahan. kiranya tak leh nak komen la. punya la baik hati refresh page banyak kali semata mata nak jugak tinggal komen. tapi nan hado ! sama jugak macam tu. tak leh nak komen.

so, moral of the story. tak yah la penatkan jari korang untuk refresh dan klik banyak kali. bazir masa pon ye jugak. hihi. blogger pon kene la amik perhatian benda nih oke. kalau kita nak mudah bila singgah blog orang maka kita pon kenela mudahkan blog kita untuk orang singgah.

3 ulasan:

Saddila berkata...

penah gak dila singgah blog yang mcm tu .
story da syiokk habis . tangan da tak sabar nak komen , tapi ?? hareemm !

Khairiz berkata...

biasala la tu oshin

Abg Stalker berkata...

mgkn dia bt blog utk org baca,dan x nk sebrg feed back. :)