25 Oktober 2011

TANDA@ CINTA SEMAKIN PUDAR ♥

Jom tengok tanda tanda pasangan nak putuskan hubungan
  1. Malas angkat telefon.. Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer.. 
  2. Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..! 
  3. Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati.. 
  4. Mula menggelakkan diri dari bejumpa.. Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.. 
  5. Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido… 
  6. Apa kita buat dah tak betul dimata dia.. 
  7. Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.. 
  8. Taip sms pun pendek2 jer.. Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer..?!!
  9.  Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”..
  10. Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.. 
  11. Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? kejap jer dia tukar topik.. 
  12. Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.. 
  13. Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.. 
  14. Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..! 
  15. Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.. 
  16. Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.. 
  17. Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..

6 ulasan:

fuuyooh berkata...

ish ish ish.. hihi.. nice entry.. :)

siti kektus berkata...

Ckp 5mnt kira ok lg. Ni, tak smpi seminit, da ltak hp. Huhuhu

Oshin berkata...

tau takpe...da penah rasa :(

Asyikin berkata...

saya rasa saya pernah buat kat orang -_-

msredcheesecake berkata...

Kalau cinta dah tak ada, biar dia pergi...kita pun tak sakit hati

Maii Yusre berkata...

Wahh..macam ada tanda2 je ni XD