19 Oktober 2011

SAYA , BLOG DAN PEMBACA

Santai Bersama BEN ASHAARI

sekarang ni encik BA da jarang buat segmen kan. jadi bila sesekali buat segmen rasa teruja untuk join. dan blog oshin ke tahap sekarang ni pon dengan menyertai segmen dari BA.

Powered by BannerFans.com

SAYA
seorang gadis yang simple, easy-going, kadang-kadang keras kepala tapi lembut hati *yeke*

BLOG
mula mengenali dunia blog sekitar 2009 dan 2011 adalah tahun keaktifan blog ini. lama tak ? menjadikan blog sebagai diari hidup di awal kemunculan dan mula terokai kelebihan blog daripada rakan-rakan lain. blog juga menjadi medan pertemuan dan perkenalan bersama rakan-rakan baru dan menjadi penghubung antara satu sama lain bagi menukar pandangan dan idea.

PEMBACA
setelah dikaji dan diselidik. majoriti pembaca blog ini dikalangan belia remaja dan kanak kanak riang. hihi. tapi ada jugak yang da dewasa macam oshin ni. *cewah dewasa ke* oshin menghargai setiap pembaca yang sudi membaca entry merepek oshin. dan sudi meninggalkan duit syiling dalam peti besi.

oshin pon tak pasti betul ke tak ape yang BA mintak. hihi. tapi apa yang oshin pasti ini pendapat oshin la bila refer pada tajuk tu. selamat berkenalan !

19 ulasan:

Anum berkata...

good luck

noraauliyya berkata...

singgah sini dari segmen yg sama .

Lulu Caldina berkata...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Fareha Rahmat (Bos Besar) berkata...

singgah dr blog BA, join segmen yg sama :)

Mr.Baiz berkata...

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

ザイダツアズニ berkata...

salam..singgah dari segmen yang sama..

nurul nabila bt medan berkata...

dtg dri segmen sama ^^

Mrs.A~ berkata...

saya singgahd ari segmen sama.jemput singgah blog saya dan follow jugak ye.follow sini..

cik abbit berkata...

dari segmen yang same Saya , blog dan pembaca

Rahmah Ram Ram berkata...

singgah sini dari segmen yang sama... :)

c genk bah ne berkata...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

New entri : WORDLESS WEDNESDAY | PANAS! GAMBAR ELFIRA LOY BERBOGEL

Tentang Kita berkata...

good luck..dtg dr segmen yg sama

wanie wonek berkata...

singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

HafizRahim berkata...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

IntaNBerliaN berkata...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

RJ Beena berkata...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

HasrulHassan [HH] berkata...

Singgah dan support Segmen Ben Ashaari. Dari rakan blogger untuk rakan blogger.

Ikhlas dari:
www.hasrulhassan.com
- sebuah blog penceritaan suku abad.

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

sggh juge yer..

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huhu, dtg singgah sini dri segmen yang sama...salam perkenalan :)