15 Oktober 2011

blog ini tak popular !

assalamualaikum...

ha blog mana tu yang tak popular. kalau nak tau klik kat [SINI]

sebab tak popular ?

1. entry kurang menarik rasanya.
2. takde gosip liar yang boleh tarik orang nak singgah dan baca. haha
3. iklan iklan yang dipaparkan tidak menarik minat pengunjung.
4. ruangan iklan PERCUMA macam ' Hidup Segan, Mati Tak Mau'
5. suka merepek dan tak pandai cari publisiti
6. tuan tanah tak berapa nak glamer.
7. tuan tanah tak peramah dan jarang blogwalking.

dan banyak lagi...............

tapi kalau tengok follower macam ramai kan. hihi. ala follower ramai tak melambangkan yang blog kita ni pemes. buktinya UV oshin tak sampai 50 pun setiap hari. kalau hapdet entry ada la sampai 50. kalau tak hapdet 10 pon belum tentu.

tapi oshin nak berterima kasih la pada blogger yang rajin singgah dan rajin tinggal komen macam Anum, Misa Amane, Abang Stalker, kak Fieda, Genk, Zareliqa dan ramai lagi. yang oshin nyatakan ni kira rajin komen kat entry oshin. thank u so much *nanti oshin belanja makan eh*

tapi oshin tak pinggirkan yang lain. blogger lain pon ada menyumbang sama. cuma mungkin jadi silent reader @ stalker kan. hihi. its ok. i really appreciate it ! dan maaf jugak kalau oshin jarang komen entry korang ^___^ insyaAllah ada masa oshin go through one by one oke :)

Tiada ulasan: