21 September 2011

SN mengeratkan hubungan :-)

assalamualaikum...

hah ! korang buat ape tu. bosan tak malam ni ? arini ari rabu. so tak banyak cite yang boleh dilayan. urm. dah lar rasa boring tengok bola tadi. mana lawan ? of coz la Malaysia vs Jepun. dan agak sedih jugak la bila depa kalah kan. urmmm.

tapi apa pon diorang da buat yang terbaik kan. dan macam biasala. bila ada game mesti status kat fesbuk macam macam ada. komfem yang penuh emosi. yang paling tak leh blah satu status dari kawan oshin.

" Apek (KFCM) ni rasanya kena bertunang balik dengan cik JejariRuncing la. sebab lepas putus asik bolos je bola masuk gol "

haha. any comment ? mungkin awek baru tengah cari keserasian lagi kot untuk bagi kata kata semangat buat apek. ape ape je la kan. eh ! oshin da lari topik. demmmm !

sebenarnya oshin nak cakap pasal SN aka Social Networking macam Facebook, Twitter, MySpace, Blog etc. perasan tak dengan adanya SN ni hubungan antara kita semua jadi erat. walaupun tak penah jumpa dan kenal sebelum sebelum ni. tapi bila berbalas komen dan balas tweet rasa macam da kenal lama je kan.

secara tak langsung kita menambah lagi bilangan kawan yang da sememangnya ada sejak kita dilahirkan. satu perkara yang sangat menyeronokkan sebab oshin jenis suka berkawan. walaupun sebenarnya ai ni pemalu. yewww. so meh oshin nak cakap Selamat Berkenalan !

1 ulasan:

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

opocot!!..terperanjat seketika sbb oshin sbb kfcm kat situ..hihi..~tetibe teringat kat my kfcm..=P~