29 September 2011

Oshin couple dengan Anuar Zain !

assalamualaikum...

ha. cite panas ni ! oshin da couple ngan lelaki idaman malaya ! sapa lagi kalau bukan Anuar Zain. haha. opss. jangan marah marah dulu oke.

actually kalau da baca entry sebelum ni mesti korang da tau cite kan. heh. mana la anuar zain nak pandang orang gigi besi cam oshin ni. nak senyum pon segan tau. haha. sebab sangat tak cantik =_="

tapi demi tak nak hampakan hati sanubari dan jiwa kalbu korang oshin tunjuk la jugak gambar oshin berduet ngan Anuar Zain pagi tadi.


peminat fanatik jangan marah eh. time dia nak balik oshin diri sebelah dia lagi tau. bila mak cik RELA main tolak tolak. oshin pegang lengan anuar zain kuat kuat. haha. kalau sakit mintak ampun ye bang. tak sengaja. makcik rela tu over sangat oke ! grrrrrr.....

3 ulasan:

aimie amalina berkata...

aiseeehhhhh
nak terkua bijik mate nengok nihhhh
hehehehe

inn berkata...

gedik bangat!!! :p

dilazfamily berkata...

wahhh sempat posing berdua