1 Ogos 2011

tamat sudah segmen oshin :)

alhamdulillah...

setelah hampir sebulan oshin buat segmen akhirnya tiba jua ke tarikh keramat semalam :)

terima kasih buat sesiapa yang sudi join segmen oshin. untuk beberapa arini oshin akan senaraikan list blog yang join segmen ni. lepas tu boleh la pilih insan yang bertuah tu. hee.

tapi kalau rasa rasa ada yang nak join lagi nanti oshin buat segmen baru. jangan lupa join tau ! oshin sangat sangat alu alu kan kesudian korang untuk join segmen oshin. tak lupa segmen kawan kawan yang lain.

mari kita rapatkan saf hubungan sesama insan. lebih lebih lagi bulan mulia ini kan. semoga hidup kita sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah s.w.t. insyaAllah.

Tiada ulasan: