17 Ogos 2011

shopping dan bisnes online !!!

assalamualaikum...

ha. sapa kat sini yang suka shopping online ? meh kongsi citer meh. oshin jenis shopping pada benda benda tertentu je la. setakat ni oshin hanya shopping online bila melibatkan shawl dan pashmina. benda benda lain memang oshin tak berani nak beli.

sebab shopping online shawl ngan pashmina ni kita bebas untuk mencorakkannya. lagi satu saiz sume lebih kurang kan. kalau baju, kasut agak payah sikit kot. tapi ada jugak oshin beli t-shirt. t-shirt blogger la. hihi. kalau t-shirt pon oshin senang pilih. sebab takde saiz lain. mesti S. sesuai la untuk orang pendek macam oshin nih. haha.

cite tentang bisnes online plak. family oshin baru nak mula cuba cuba bisnes ni. tapi untuk online takde lagi la. setakat ni baru jual antara kawan kawan dan sedara mara. tapi bukan shawl, baju atau pashmina. kitorang jadi pengedar untuk kuih-muih dan keropok. kualiti memang tip top ! hihi.

nak menjual ni bukan main sebat je tau. kitorang mestila jadi pelanggan dulu. jadi sebagai pelanggan ni mesti la ada pandangan sendiri kan. so pada kitorang benda ni memang sedap jadi kitorang war war kan pada kawan kawan. bila agak ada sambutan baru la kitorang mulakan langkah sebagai pengedar. untuk jadi pembekal tu tak kot sebab takde kepandaian untuk buat kuih tu. hihi.

mungkin lepas ni mana la tau kan oshin buat online pulak. insyaAllah kalau diberi kesempatan dan ruang oshin akan war war kan secara online pulak ye ^______^

2 ulasan:

Anum berkata...

best kalau buat online

aziza esa berkata...

1st time shopping on9.. ^^


yeay butterfly dress da smpai umah!!