3 Ogos 2011

rezeki Ramadhan dapat BE lagi :)

assalamualaikum....


korang nampak tak apa yang ada dalam gambar tu ? ngee. konon nak tunjuk hebat apa yang oshin dapat. hihi. *riak tak* ish ish tak baik riak tau. astaghfirullahalazim.

macam yang  korang tengok tu BE oshin ada 4 kan. untuk Touch N Go tu da lama rasanya. tapi alhamdulillah masih tak ME lagi *lama la lagi ye* lepas tu dapat pulak 2 BE dari Celcom. memang oshin sayang la Celcom nih. selalu menceriakan hari hari oshin :)

kebetulan sekarang ni oshin tengah pakai Digi. dapat pulak BE dari Digi. memang berbaloi pakai orang kuning ni. murah pon murah. jimat pon jimat. hihi. yang oshin nak kaitkan rezeki Ramadhan tu kan. BE dari Digi tu la. oshin baru perasan semalam syg oshin si Nuffnang bagi. luv u la Nuffnang.

ME oshin pulak ada 3. ada la sikit duit belanja nak beli ChupaChurp kan. ngee. lepas ni kene semangat la hapdet belog. lepas da kehilangan idea untuk 2 minggu. hapdet pon sikit sikit je kan. thanks sayang.

7 ulasan:

Rai berkata...

wahh..murah rezeki bulan ramadhan..

ninie_azriena berkata...

tahniah..apa tips ?? =)

Cik Asma BLuppy berkata...

sy ada jgk dpt BE, tapi mcm ne nk tau dorng ltk iklan dlm blog ep?
hehehe.. sy xtahu sal nuffnang ni.
mtk tunjuk ajar ye.

osHin berkata...

rai : alhamdulillah

ninie : nak tips ke ? nnti oshin buat entry oke :)

asma : oshin pon x pasti...tp tgok la kat nuffnang tu dapat BE ape, lepas tu tgok kat blog ada x iklan tu...hihi *agaknya kot

siti kektus berkata...

wewiitt~

rezeki2. ;)

BeloG MTT berkata...

Alhamdulillah rezeki.. :)

osHin berkata...

alhamdulillah :)