20 Ogos 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH ...............

Santai Bersama BEN ASHAARI

ini adalah senarai blog pilihan oshin ^_____^

  • oshin suka dengan header yang comel tu. nak buat sendiri tak pandai. nak mintak buatkan macam segan.
  • kalau masuk sini oshin suka tumpang iklan. haha. free je kan *tak malu* lepas tu ada jugak oshin join segmen dia. salah seorang gadis pinky :)
  • entry beliau membuatkan kita selalu berfikir. nice entry !
  • nadya ada join segmen oshin kan. hihi *pelupa* kalau ruang iklan free kosong, oshin cepat cepat menyelit sekali. haha.
  • kita sama sama orang Johor. waaaa. boleh gathering sama sama nanti kan. hee. entry pon menarik untuk dibaca.
  • oshin baru je mintak kad raya dari dia. minggu depan sampai kot. hee. blog yang comel dengan kaler pink. *ramai blogger gurl suka pink eh*
  • antara blogger yang oshin follow seawal aktif blogging. beliau pon ada gak tinggalkan tapak kaki kat peti besi oshin. manis je orangnya.
  • gadis yang minat dengan Hello Kitty. tak caya ? terjah la beliau. header, shout box, menu semua pakai Hello Kitty. cantik dan comel orangnya. rajin join segmen incik BA.
  • gadis hati nih. header comel. ada gambar belon bentuk love. blog pon kemas dan mudah di loading.
10. Sunah
  • tak silap oshin sunah ni blogger femes tau. sebab oshin teringat satu segmen yang Beben buat. kebanyakkan blogger mesti pilih dia. ha. glamer kan. header die menarik. siap gerak gerak lagi. oshin jeles. entry pon menarik !
ini antara yang terpilih di antara yang join. mana mana yang tak terpilih jangan amik ati eh. oshin akan terjah jugak nanti cuma jadi silent reader. *maybe* kalau rajin tinggal komen la. hihi.

6 ulasan:

solomolo berkata...

singgah Ramadhan di sini...

Miss Nadya berkata...

selamat berpuasa..terima kasih sebab sudi menjadikan blog nad sebagai blog pilihan oshin..:)

nad masukkan header awak DI SINI

RATU QASEH SAIFUDIN berkata...

QESAH QASEH disitu..thanx..=) <3

ella berkata...

psst check it out ANDA TERPILIH
http://belogella.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Natasya Sharin berkata...

oshin telah terpilih, yeayy !

http://tasyatushi.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

::Miss Hearty:: berkata...

mekaseh yer sebab pilih belog sy :) heppy blogging !! ^^