9 Ogos 2011

Ben Jr VS Ujang Jr

assalamualaikum...

peh baru nak hapdet kan. tajuk plak gempak tak hengat. aish. depa lom dapat baby lagi da nak gado gado. haha. cuba bayangkan baby dalam perut gado gado. haha. kompem yang penat mak depa kan.

dalam seminggu dua ni oshin dikelilingi dengan berita orang orang dibuntingkan perutnya. sapa lagi yang kene bunting. mesti la si gadis kan. haha. tapi yang buntingkan mestila suami yang halal. jangan pk bukan bukan oke.

bukan setakat kawan kawan sama belajar. sama keje. sama membesar. tapi kawan kawan di alam maya pon sama. dan terbaru blogger gila segmen. sapa lagi kalau bukan Beben kan. lagi sorang musuh utama Beben iaitu Ujang. hihi.

kedua duanya dikhabarkan dengan berita gembira bila sang isteri disahkan hamil. macam macam cerita yang depa kongsikan tentang pengalaman bila tahu wife pregnant. memang kelakar. quite fun to read. berkongsi kegembiraan bersama kawan kawan lain.

ape ape pun tahniah buat korang. khas untuk Beben dan wife serta Ujang ngan Yana. mana la tau anak anak da besar korang boleh berbesan. hihi. insyaAllah kalau ada jodoh kan *baby tak lahir lagi da merepek*

2 ulasan:

Anum berkata...

tahniah

My Name is Mar berkata...

HO-ho-ho...
Tulah pasal...
Serentak lak tu..
Macam merancang jek dua orang tuh..

BTW,jemput join segmen Musicbrilliant.com