31 Julai 2011

penghargaan buat semua

oshin nak ucapkan bebanyak terima kasih buat sahabat kawan kawan teman sebab sudi join segmen yang oshin anjurkan. walaupun target hanya 30 orang tapi ramai jugak yang join kan.

terima kasih banyak banyak korang ! nanti oshin akan list kan dalam satu menu special buat yang sudi join oke. then oshin akan pilih sesiapa yang bertuah untuk dapatkan something special. khas dari oshin.

apa oshin nak bagi tu secret la. mungkin sorang, mungkin 5 orang, mungkin 10 orang. tengok la macam mana. hihi. thanks dear ! may Allah bless u all.

~ Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak ~

3 ulasan:

visitme@FaTiN cOrNeR berkata...

salam ramadhan...

Abang Stalker berkata...

tahniah oshin! ;)

ternyata abg bkn la yg bertuah tuk dpt secret tu...T_T

muz berkata...

tahniah oshin... :)