24 Julai 2011

meredah Masjid Jamek mencari shawl satin tapi ......

assalamualaikum sume...

rindu nye kat belog comel ni. da bape ari tak hapdet kan. maaf la yep. oshin kursus nih. nak tengok tak bilik oshin kali ni ? ce tengok kat bawah ni oke !

cantik tak ?

oshin stay kat Pearl International Hotel. hotel yang first kat Sepang. nama dia Empress Hotel cuma oshin tak sempat nak amik gambar bilik. hihi. sekarang ni oshin tengah duduk online kat kusi hujung tu la. haha. *ni gambar first day*

arini oshin belajar cara memasang komponen dalam komputer. kami di beri 1 CPU kosong dan perkakasan yang perlu dimasukkan. oshin bertiga je satu grup. alhamdulillah kami berjaya pasang dan install OS sekali. da siap belajar format pulak.

aktiviti kami habis awal. jadi oshin ngan kawan kawan amik keputusan cari kedai dobi nak anta baju. haha. *malas tak* berpusing jugak la cari kedai dobi. at last dapat gak cari tapi kat Bangsar. dekat la jugak kalau naik kete. haha.

lepas tu kami pergi ke Masjid Jamek. park kete kat LRT Bangsar naik LRT ke Masjid Jamek. tiket RM1.60 jep. haha. sampai sampai terus pergi cuci mata kat setiap kedai. satu tujuan iaitu cari shawl satin kaler grey sebab nak pakai masa majlis kawen adik oshin nanti. hihi.

setiap kedai tudung kitorang redah. tapi kebanyakkan takde. yang ada pon kaler grey light sangat. macam tak cantik. tapi bila tengok shawl banyak banyak bergantung tu memang rambang mata jadinya. cuma tahankan niat la nak beli. haha. selagi tak dapat apa yang dicari memang tak leh nak beli.

banyak jugak la kedai yang kitorang masuk. rasanya hampir 90% kot. haha. *gile tak* tapi langsung tak berkenan. ada jugak yang da abis. takde stok lagi. singgah satu kedai ni. apa ntah nama dia. sekali ternampak inner dengan harga RM2.80. murah tak ? apa lagi oshin terus borong 4 terus. haha.

da siap borong kitorang pergi amik kete kat LRT Bangsar. lepas tu cari kedai makan. da siap balik semula ke hotel. peh tak macam nak tercabut plak kan kaki nih. ish ish. nanti nak cari lagi barang. tapi ape ek. *_^

3 ulasan:

ELLY MISS LOLIPOP berkata...

ole ole untok nadia sekali . Dapat shawl satu pon oke . HAhAHA

Abang Stalker berkata...

prg jalan TAR,tudung berlambak..*_* pening kpl nk cri hadiah tuk mama.

stufficious berkata...

hi..visit our blogshop.
http://stufficious.blogspot.com/2011/08/satin-shawl.html