15 Julai 2011

Blogku belum popular..


oshin rasa blog oshin belum popular lagi. sebab tiap kali oshin buat segmen takde sambutan. haha. kesian tak ? oshin nak glamer cam lulu. ramai join bila ada segmen. hihi.

korang nak join tak ?

10 ulasan:

Hackers berkata...

yang penting rajin promosi blog dan follower kenelah ramai...
tanpa promosi, tak ada yang nak join..ini atas pengalaman Hackers

Abang Stalker berkata...

lulu caldina?hurm..cm awek lme abg je.kne terjah ni. :)

osHin berkata...

da buat promosi tapi tak jadi jugak...mungkin sebab tak menarik kot...hihi

osHin berkata...

sejak bila lulu jadi awek lama abg ni ? ish ish x caya..

NNisa berkata...

tak fofular ke?
tgk ramai je followers die.
sy salah sorang. hehehe :)

osHin berkata...

hahaha tak semestinya ramai follower tu popular....kalau buat segmen takde sambutan camne walaupun follower ramai ??? hihi

izatty fatihah berkata...

kte yg follower ciput nie nk join jgk lah . hehe

new entry : Tolonglah pergi sebelum dihalau

japilla berkata...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

norhatizahmohamed berkata...

singgah (:

Fara berkata...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku...salam kenal n jom ler follow ku jgk cik najihah..heheh