3 Julai 2011

Aktiviti "Jalan-Jalan Blog"


5 blog yang oshin suka singgah :


sebab BEST !!! she's cute and out spoken. cara beliau meluahkan perasaan kat Mr F sangat sweet. hihi. oshin tak seberani dia !!! entry pon menarik.


beliau suka merepek. entry lucah semedang. haha. *tapi tak bermakna oshin suka lucah oke* kalau baca entry abg ni kompem oshin gelak je. haha. ape pon tak bley.


anak didik Mr Ben nih. singgah blog beliau sebab nak cari link untuk BW. haha. memang selalu la naik trafik kan dear. hihi. seorang yang peramah dan baru je bergelar tunangan orang. ngee.


entry beliau berinformasi. rajin buat segmen. dan penah review blog oshin. dan kesannya ramai jugak yang singgah. thanks PS !


siapa tak kenal ngan Ben Ashaari kan. seorang blogger yang sering membantu blogger newbie untuk memulakan tapak. beliau sering buat segmen yang menarik minat para blogger untuk join. setiap orang yang join pasti tersenyum lepas tu. sebab ? trafik naik ! betol tak ? hihi


ni pulak blog minah bajet comel. haha. masih dalam proses belajar *walaupun da 400 follower* suka hapdet entry merepek. tapi nak visitor ramai. haha. singgah tau !

jom bagitau apa 5 blog yang korang suka singgah ! Join

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

5 ulasan:

niena shopping2u berkata...

erk... 6 tu kn

osHin berkata...

hahaha 5 + 1...syarat tuan punye blog mcm tu hihi

anismelon berkata...

blog anis tak suke ke..weeee..xpe xpe..untung lah mereke yg disukai..:)

Rai berkata...

thanks datang singgah gegar blog july cik oshin :D

osHin berkata...

anis : banyak lg la yg oshin suka..hihi tp mintak 5 je kan...nnti oshin masuk list k

rai : thanks :)