10 Jun 2011

Segmen Jom Usha Blogger Baru


sesapa yang rasa dia blogger baru berasal dari kota bharu digalakkan untuk join. *erk. tipu jep. sesapa pon leh join. hihi. minat ? jom klik banner atau Umar Faruq

25 things tentang oshin ?
  1. kecik
  2. poyo
  3. love blogging
  4. sensitip (kengkadang)
  5. pemalu <-- first time jumpa la
  6. setia pada yang satu
  7. suka ketawa
  8. sangat minat pada Erra Fazira dan Lisa Surihani
  9. tak romantik
  10. suka kereta sporty
  11. drive kete memang laju
  12. takut buat orang terluka walaupun hati sendiri terluka
  13. single and available *haih. promot diri nampak. haha.
  14. 16hb Jun besday oshin <- reminder untuk semua. haha. siyes muka tak malu.
  15. addicted to any social networking such as FB, twitter, friendster, blog etc
  16. suka pendam perasaan
  17. suka melengahkan keje
  18. love karaoke
  19. enjoy reading novels
  20. sangat fobia pada u***, lipas, tikus, cacing, lintah dan sewaktu dengannya
  21. tak suka dipaksa
  22. friendly *kotttt
  23. baik hati <-- orang kata
  24. penyayang <-- especially to family & beloved friend
  25. suka perasan sendiri. haha.
peh. first time letak banyak macam ni. takleh pk da. banyak yang merapu jep. haha. hope enjoy reading it !

6 ulasan:

azrijohan berkata...

25 tu betul kot...haha;p

osHin berkata...

ciss...terkena aku...hahaha

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ berkata...

datang sini dari blog abg umar. ;) kita sesama baru.

Jemput singgah blog sya ;)

http://pinkydorky.blogspot.com/

ezmaluddin berkata...

tertarik ngn no 13
pape pom nice to know u
follow mine ok?

adib syazwan berkata...

okeyh..anda diterima masuk kerja setelah dilihat dari butiran peribadi yang telah anda kemukakan..sila hadir ke tempat kerja mulai hari esok..terima kasih..=P

opps sblm terlupa..no 6 tu betul ke?sebab no 25 tu betul dah..=P

osHin berkata...

@ezma : napa tertarik ye hahaha

@adib : of coz la betol...hahaha ala 25 tu sume ada kot kat sume org kan...tettttttttt